tweedehandjes.com
artikelen

  

Hi! Welkom op de website! Ik ben Joyce, de oprichtster van tweedehandjes.com.

Het idee om een webshop te beginnen in tweedehands kinderkleding is vlak na de geboorte van mijn tweede dochter ontstaan. Zij is nogal fors en groeit als kool. Al snel zijn gloednieuwe shirtjes, broekjes en rompers te klein. 

Wat doe je met kleding van die mooie merken waar je kindje hoogstens twee keer mee in de wieg gelegen heeft? Op Marktplaats zetten is zo'n gedoe, maar zomaar weggeven of laat staan weggooien is ook zonde!

Wat als ik een webshop begin die dat gat in de markt opvult? En dan niet alleen voor babykleding, maar ook voor kleding voor de grotere kids! Kopen en verkopen mogelijk maken via één kanaal, mijn website. Ik heb ideeën genoeg, mijn hoofd draait overuren. Alles komt op papier. Bijkomend voordeel is dat ik de kindermode op de voet volg en weet wat er allemaal hip is.

Ik heb jarenlang in de financiële wereld gewerkt, dus de omslag naar het bouwen van een website is best groot. Afkortingen als CSS, CMS en SEO zeggen me werkelijk waar niets. Laat staan dat ik er mee aan de slag kan. Het kost me veel tijd, doorzettingsvermogen en af en toe een traan, maar het is gelukt! Ook heb ik al veel verkopers die er op vertrouwen dat hun kleding in mijn winkel in goede handen is en snel zal worden verkocht. 

Ben je op zoek naar kwalitatief goede, mooie en hippe tweedehands kinderkleding voor een betaalbare prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bedankt dat je komt kijken naar mijn derde kindje waar ik ongelofelijk trots op ben:

Neem de tijd om alles te zien en laat me weten wat je ervan vindt! Ik sta open voor alle soorten tips, feedback en commentaar! 


Groeten,

Joyce

 

Categorieën

 
 
 
 

Volg ons op social media!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct een 10% kortingscode!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
keyboard_arrow_up